Slide 1

"Meer dan genieten"

M-Joy
Image is not available

High Wine of High Tea is samen met vrienden, collega's of familie genieten van verschillende zoete en hartige hapjes, waarbij volop wijn, thee en soms ook koffie gedronken wordt.

Slide 2
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

HIGH-WINE & TEA

“Meer dan genieten”

Onze High-Wine & Tea arrangementen

HIGH WINE:

Zoals wij al zeggen, het leven is te kort om slechte wijn te drinken. Wat is er dan leuker om samen fijne wijnen te ontdekken en te proeven tijdens een smaakvolle High Wine [vanaf 2 personen] Een mooi aangeklede etagere met diverse zoetwaren en hartigheden. Het arrangement is € 35,00 per persoon en uitsluitend op reservering van dinsdag t/m zaterdag. Wij zorgen voor lekkere bijpassende hapjes per wijn. Nemen jullie dan de gezelligheid mee?

HIGH TEA:

High Tea is samen met vrienden, collega’s of familie genieten van verschillende zoete en hartige hapjes, waarbij volop thee en soms ook koffie gedronken wordt. En bij het hartige gedeelte is het ook lekker om er een wijntje te nuttigen, gewoon omdat het kan.

Zin in een M-joy High Tea? Dan kan van dinsdag tot en met zaterdag van 14.00 tot 16.30 uur voor € 22,50 per persoon. Wel even van te voren reserveren dan kunnen wij de high tea tiptop voorbereiden. Onder het motto wie zoet is krijgt lekkers….

Ook leuk om kado te doen door middel van een High-Wine of High-Tea cadeaubon.

COFFEE

LUNCH

DINNER

2022
M-joy Coffee & Food "meer dan genieten"
Restaurant Guru • Recommended

Openingstijden

  • Maandag: Gesloten
  • Dinsdag: 09.30 – 17.00
  • Woensdag: 9.30 – 17.00
  • Donderdag: 09.30 – 17.00
  • Vrijdag: 09.30 – 21.00
  • Zaterdag: 09.30 – 17.00
  • Zondag: Gesloten

Kerkstraat 34
3882 BS Putten

0341 – 352 090
info@m-joy.nl

FEESTJUH
Heb je wat te vieren en zoekt daarvoor een sfeervolle omgeving. Laat je dan informeren over de mogelijkheden die Mjoy in huis heeft.

NICE TO MEET
Ook voor een zakelijke aangelegenheid, of het dan om een vergadering gaat of even met de afdeling lekker borrelen. Vraag ons naar de mogelijkheden, wij denken graag mee.