Wat vliegt de tijd snel, wordt vaak gezegd. Maar wij ervaren dat precies zo. Op 9 mei namen wij Martin en Carla van de Kolk de sleutels in ontvangst en op 10 mei gingen wij voor het eerst open met M-joy Coffee & Food.

Na 11 jaar EMjoy was het tijd voor verandering en zijn wij met veel passie en enthousiasme begonnen aan ons avontuur. En nu mogen wij na een jaar terugkijken op een prachtig jaar met vele hoogtepunten, soms kleine dieptepuntjes maar over het grote geheel zijn wij trots op datgeen wat wij hebben neergezet.

Maar wij kunnen het niet alleen en daarom willen wij in het bijzonder ons team bedanken voor jullie inzet, jullie gezelligheid en ideeën. Veel lachen, soms een traan maar het voelt voor ons als één grote familie.

Zonder dit team kunnen wij niet onze successen vieren en dat hebben wij te danken aan jullie:
Michiel – Mariia – Stefan – Anne – Anna – Anne-Mara – Lynn – Romee – Nadieh – Valerie – Danyscha – Henrik – Sophie – Janieke – Daniel – Diana

Vele gasten weten de weg inmiddels te vinden naar M-joy en dat maakt ons dankbaar. Jullie maken het voor ons mogelijk om elke dag net dat stapje extra te doen waardoor je als gast meer krijgt dan dat je mag verwachten. Ik zeg wel eens dat wij herinneringen verkopen en dat doen wij dan ook.

Kennismaken met M-joy Coffee & Food kan op vele manieren en hebben wij ons de laatste tijd veel toegelegd op allergenen. Ons motto is dat iedereen bij M-joy moet kunnen eten. Nog geen kennis gemaakt bij M-joy? Dan wordt dat de hoogste tijd!
Ontbijt – Lunch – Diner – Cocktails – Whisky’s – Borrelen – Feesten – Partijen – Catering – High-Tea – High-Wine

En dan hebben wij ook nog vele samenwerkingen met o.a.
Wonderbox – Giftforyou – Heerlijk.nl – RestaurantCadeau kaart – DinerCadeau kaart – VVV Lekkerweg & Cadeau kaart – Social Deal – BookDinners

M-joy “meer dan genieten” Liefs Martin & Carla